1. פירות יער עם שיבולת שועל (280 קק"ל: 4.9 שומן, 3.3 סיבים, 35.9 סוכר, 10.6 חלבון)
לפעמים נמאס קצת משיבולת שועל רגילה, אז מה עושים? לוקחים חצי כוס ש"ש, כוס חלב, ½ כוס פירות יער קפואים, 3 כפות דבש, ⅓ כוס יוגורט ו- ¼ כוס קרח. שמים בבלנדר ונהנים.
2. חמאת בוטנים עם שוקולד ובננה (346 קק"ל: 19.2 שומן, 7.8 סיבים, 19.9 סוכר, 11.1 חלבון)
שתי בננות קפואות, כוס חלב שקדים, ¾ כוס קרח, ¼ כוס חמאת בוטנים, 2 כפות אבקת שוקולד מריר, ½ כף תמצית וניל. שמים בבלנדר ונהנים.
3. משקה יווני (278 קק"ל: 3.2 שומן, 15.3 סיבים, 26.5 סוכר, 8.3 חלבון)
¼1 כוס חלב קוקוס או מים עם תמצית של ליים אחד, ½1 כוס עלי פטרוזיליה, כוסברה או נענע קצוצים (אפשר גם לשלב בין שלושתם), 1-2 מלפפון בינוני, תפוח קטן, ½ כוס מנגו או אפרסק קפוא, קצת ג'ינג'ר. נחשו מה? לשים בבלנדר ולהנות.
4. פטל וקוקוס (454 קק"ל: 7 שומן, 15.1 סיבים, 70.4 סוכר, 3.5 חלבון)
½ עד כוס של חלב קוקוס, בננה אחת, 2 כפיות תמצית קוקוס, כוס פטל קפוא. לשים בבלנדר ולהנות.
5. נקיון ירוק (122 קק"ל: 0.3 שומן, 6.2 סיבים, 10.9 סוכר, 4.9 חלבון)
גבעול קייל, כוס תרד, ½ לימון (כולל קליפה), 2 ס"מ של ג'ינג'ר, מלפפון בינוני/גדול (ללא הקליפה), ¼ כוס פטרוזיליה, אגס ללא הקליפה, נענע, ½ כוס מים. לשים בבלנדר ולהנות.
6. עוגת תפוחים (234 קק"ל: 3.5 שומן, 8 סיבים, 32.7 סוכר, 7.5 חלבון)
2 תפוחים גדולים, בננה קפואה, כוס קרח, כוס חלב שקדים, ½ כוס יוגורט, כפית קימנון, קצת מוסקט גרוס, קצת ג'ינג'ר גרוס, ממש מעט ציפורן גרוס, 1-2 תמרים או 1-2 כפיות דבש.
7. פירות יער עם שקדים (585 קק"ל: 37.8 שומן, 7 סיבים, 26.6 סוכר, 18.6 חלבון)
בננה, כוס פירות יער קפואים, ½ כוס חמאת שקדים, ½ כוס יוגורט, ¾ כוס חלב שקדים, 3 תמרים, כוס קרח. בבלנדר וקדימה.
כל אחד מהשייקים האלו יכולים לשמש בסיס נרחב לדמיון שלכם. ניתן להוסיף אבקת חלבון (ללא טעם) ולקבל שייק מושלם וטעים מאוד. כפי שאתם ראים, זה לא מסובך במיוחד להכין שייקים. ואם יש לכם מתכונים משלכם, נשמח לראותם בתגובות כדי לחלוק את הידע שלכם עם חברים אחרים. בתאבון!