אנו מניחים שרובכם נתקלתם במצב הזה, שבו אתם פוקחים את העיניים בבוקר, מסתכלים עם השעון ו... אווופס - עוד חמש דקות צריך לצאת מהבית. אז מה עושים עם ארוחת בוקר? מוותרים? ממש לא. היום נציע לכם 8 ארוחות בוקר שתוכלו להכין ולחסל תוך 5 דקות ואפילו פחות.
פצצת סירחון (כ-350 קק"ל) – לא באמת מסריח
- 100 ג' גבינה לבנה
- כפית מיץ לימון
- כף ירק (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר)
- כפית של הרוטב האהוב עליכם
- קופסת שימורי דגים (טונה, סלמון)
- לחם מלא
לערבב הכל יחד ולמרוח על הלחם
הבוקר של פו הדוב
- כוס חלב
- שקית של סוכר וניל
- כפית קינמון
- כף סוכר
- ביצה שלמה
- חלבון ביצה
- אפרסק או תפוח פרוסים
- 5-6 פרוסות לחם
לערבב את כל המרכיבים למעט הלחם במזלג, לטבול את הפרוסות בתוך הבלילה שהתקבלה, להוציא ולשים במיקרו ל-5-7 דקות (ניתן להכין גם באובן)
פאוור בלינצ'ס
- כוס גבינה לבנה או צהובה
- ½ כוס חלב
- ½ כוס קמח מלא
- 2 חלבונים
- ½ כפית מיץ לימון
- ½ כוס תותים או פירות אחרים
בקערה אחת לערבב את הגבינה, החלב והקמח. בקערה נפרדת לבחוש את החלבונים, ואח"ע להוסיף אליה את תוכן הקערה הראשונה. להוסיף את הפירות ומיץ הלימון. להשתמש בכף בשביל להעביר למחבת רותחת. לא לשכוח להפוך.
צרות צמחוניות
- 2 קציצות סויה
- פרוסת לחם מלא
- 2 כפיות ריבה
- כוס מיץ תפוזים
לחמם את הקציצות במחבת או במיקרוגל. למרוח את הריבה על הלחם, ולהגיש יחד עם כוס מיץ.
בוקר הוואי בטייל
- כוס יוגורט
- ½ כוס שימורי אננס (או כל קוקטייל פירות)
- ½ כוס מוזלי
לערבב הכל ולאכול
בוקר סוסים
- ½ כוס שיבולת שועל
- כפית קינמון
- כוס מים
- סקופ חלבון
- ½ כוס חלב
להכין שיבולת שועל במיקרו או על הכיריים, להוסיף את החלבון והחלב.
בוקר מקסיקנית
- 2 חלבוני ביצה
- פיתה
- חתיכת גבינה או 2 כפות קוטג'
- 3 כפות של הרוטב האהוב עליכם
- תפוח
לבחוש את החלבונים ולשפוך על מחבת רותחת. את החביתה שמתקבלת לשים על הפיתה, ולהוסיף את הגבינה והרוטב. אפשר לגלגל ולעשות לאפה.
הגביניה אהובה עלינו
- ½ כוס גבינה או קוטג'
- ½ רסק תפוחים
- קינמון לפי הטעם
- לחמניה חמה
למרוח ולאכול.
שיהיה לכם בוקר טעים, מהיר ובריא!