איך לאכול מבלי לאכול

נפתור היום את אחת הבעיות החשובות והמרכזיות שמלוות ספורטאים בחגים - איך לאכול מבלי לאכול. לכן, נדבר היום על שתי מנות גדולות בעלות ערך תזונתי כמעט אפסי. אז מה יש לנו על השולחן?


אין שיתופים... שתפו!
איך לאכול מבלי לאכול

גזרים גדולים, עגבניות, מלפפונים, ראש ברוקולי גדול, פלפלים אדומים ובצלים. כמקור לחלבונים נשתמש בארבע ביצים וב-100 גרם של חזה הודו. מה אפשר לעשות עם כל זה?
מתכון ראשון:
מפרידים את החלבון, שופכים אותו על טוסטר לחיץ ומטגנים. פורסים את הירקות (העגבניות והמלפפונים), ואפשר להתחיל לאכול. מה קיבלנו? 16 גרם חלבון = 64 קק"ל.
מתכון שני:
מחממים מחבת גדולה ועמוקה בטמפרטורה בינונית. קוצצים לתוכה את שלל הירקות. על מנת שהבצל לא ישרוף את העיניים, נשתמש בטריק ישן ובדוק – נלעס מסטיק תוך כדי פריסתו. מכסים את המחבת במכסה. ממתינים, ובינתיים חותכים את חזה ההודו, ומוסיפים גם אותו למחבת. מערבבים. מעתה, כל 2-3 דקות מוסיפים מעט מים אל תוך המחבת. כעבור כ-10 דקות, מסירים את המכסה, ומגלים הר של מזון, שכולל 20 גרם חלבון והמון סיבים תזונתיים.

תגובות



ל הזכויות שמורות לסודית - תוכנית לפיתוח הגוף. כל היצירות שפורסמו כאן הינן תחת רישיון ייחוס-שימוש לא מסחרי-שיתוף זהה. חלק מהתמונות או הסרטים עשויים להיות כפופים לזכויות יוצרים או סימני מסחר נוספים.